NI: Lažna inspektorka oštetila prodavce za 80.000

Regionalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 12:28

Protiv L.P. (42) iz Niša policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je, lažno se predstavljajući kao inspektor prevarila više vlasnika trgovinskih radnji.

(Ilustracija: B92) (Ilustracija: B92)

Kako je do sada utvrđeno, ona je protivpravno pribavila korist od 80.000 dinara, tako što je, lažno se predstavljajući kao poreski inspektor, ulazila u trgovinske radnje na teritoriji Niša i tražila od prodavaca novac, kako bi proverila presek stanja kase, potom koristeći nepažnju prodavaca, deo novca vraćala prodavcima, a deo zadržavala za sebe.

- S obzirom na to da je u toku rada utvrđeno da postoji veći broj oštećenih pravnih i fizičkih lica, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičenu sa fotografije prijave slučaj Policijskoj upravi u Nišu na telefone 192, 018/522 982 i 018/ 503-235 – saopštila je niška policija.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: