NI: Lažnim evrima platili mobilni

Regionalne vesti - Sreda 03.02.2016 - 12:08

Niška policija uhapsila je N.Ž. (28) iz okoline Ražnja zbog falsifikovanja novca.

Mobilni platili falsifikovanim novčanicama od 200 evra; Foto: Stoyan Nenov/Reuters Mobilni platili falsifikovanim novčanicama od 200 evra; Foto: Stoyan Nenov/Reuters

Policija sumnja da je on sa jednim maloletnikom 8. decembra prošle godine u Nišu kupio mobilni telefon koji je platio novčanicama u apoenima od po dvesta evra za koje je utvrđeno da su falsifikati.

- Oni su sa prodavcem mobilnog telefona stupili u kontakt preko sajta za prodaju ovih uređaja, i ugovorili su susret u Nišu radi primopredaje robe.

Uzeli su telefon marke „Samsung galaxi S6“ a prodavcu predali 600 evra.

On je odmah primetio da je prevaren i falsifikatore prijavio policiji – kažu naši sagovornici iz istrage.

Zahvaljujući intenzivnoj policijskoj potrazi prevaranti su otkriveni a radi se na utvrđivanju kako su došli u posed falsifikovanih deviza – dodaju naši izvori.

N.Đ. je nakon policijskog zadržavanja do 48 sati sproveden Osnovnoj javnom tužilaštvu u Nišu a protiv maloletnika je podneta krivična prijava za falsifikovanje novca u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu.
 

Kurir, OK, Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: