NI: Majka i ćerka se bore za život nakon nesreće

Regionalne vesti - Ponedeljak 26.06.2017 - 08:48

„Pacijentkinje su zbog teških povreda glave u komi i priključene su na mehaničku ventilaciju i životno su ugrožene”, kaže dr Ljiljana Mitev iz Kliničkog centra Niš

Pacijentkinje su zbog teških povreda glave u komi FOTO: K. Kamenov Pacijentkinje su zbog teških povreda glave u komi FOTO: K. Kamenov

Nišlijka Vesna Dinic (41) i njena ćerka Katarina Krstić (20), koje su teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak uveče kod Gadžinog Hana, i dalje su u veoma teškom stanju i lekari se bore za njihove živote.

- Pacijentkinje su zbog teških povreda glave u komi i priključene su na mehaničku ventilaciju. Obe su životno ugrožene - kaže dr Ljiljana Mitev, anesteziolog u Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Niš.

Majka i ćerka su bile u „pasatu” za čijim je volanom bio Milan Miljković (27) iz Niša, koji je život izgubio kada se na ulazu u selo Prva Kutina, kod Gadžinog Hana, direktno sudario sa BMW-om koji je vozila Ivana Pavlovic (26) iz Niša.

U „pasatu” je bila i Kristina Krstić (21), ali je ona u ovom teškom udesu lakše povreena.

Ivana Pavlovic je van životne opasnosti, stabilna je i komunikativna. Devojka se i dalje nalazi na intentenzivoj nezi Hirurške klinike jer lekari prate njeno stanje zbog mogućeg unutrašnjeg krvarenja.

Njoj su u ovom stravičnom sudaru povreene obe noge, ali su te povrede sanirane. Te kobne večeri, sestre Kristina i Katarina zamolile su svog druga Milana da ih zajedno sa majkom odveze do sela Prva Kutina zbog dogovora o nadgrobnom spomeniku za njihovog oca, koji je preminuo 2. jula prošle godine.

Kristina je ispričala da je Milan vozio dosta brzo i da misli da je popio. Milanova majka Snežana Miljković i dalje ne može da prihvati da njenog sina više nema.

- Moj Milan je bio tako divno dete, svima je pomagao, ne znam zašto je otišao prerano. Ne mogu da shvatim šta se desilo.

Samo znam da ćemo ga u ponedeljak ispratiti na večni počinak - plačući priča majka nastradalog mladića.

Alo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: