NI: Medicinska sestra uzimala mito

Regionalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 00:04

Medicinska sestra Kliničkog centra Niš M.M. (45) uhapšena je u sredu zbog sumnje da je uzimala mito za zapošljavanje ili omogućavanje invalidske penzije.

Sumnja se da je M.M. zadržala ukupno 16.000 evra. Ona se sumnjiči i da je sarađivala sa lekarom M.S. (55) koji je ranije u sredu uhapšen zbog uzimanja mita za operacije.
 
Sumnja se da je M. M. od jedne osobe tražila i dobila 13.000 evra, a od toga 5.000 evra dala M. S-u kako bi, koristeći poznanstva u zdravstvu, zaposlila rođaku. 
 
Takođe, osumnjičena je od dve osobe tražila i primila 8.000 evra uz obećanje da će im omogućiti ostvarivanje prava na invalidsku penziju.
 
Pored nje uhapšene su i dve osobe za koje se sumnje da su joj davale novac. Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, svima je određeno zadržavanje do 48 sati.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: