NI: Nedelja španskog filma

Regionalne vesti - Ponedeljak 15.09.2014 - 16:00

Pet filmova španskih reditelja biće prikazano u bioskopu “Kupina” u Nišu od 16. do 20. septembra u okviru Festivala evropskog filma.

Blancanieves Pablabergera u utorak (Foto: verdad24vecesporsegundo.blogspot.com) Blancanieves Pablabergera u utorak (Foto: verdad24vecesporsegundo.blogspot.com)

Na repertoaru su filmovi “Snežamna i sedam patuljaka” reditelja Pabla Bergera, “Rođaci” Danijela Sančeza Arevala, “Ne plaši se” u režiji Monća Armendarisa, “Prodaće i kišu” Isiara Boljaina i “Za 80 dana” film dvojice španaca Hona Garanjoa i Hoze Mari Goenaga.

Sve projekcije počinju u 18 časova.

Cilj Festivala evropskog filma je promociju evropske kinematografije i evropskih vrednosti u Nišu.

U toku 2014. godine biće organizovane ukupno 32 revije filmova zemalja članica Eurimages-a (Fonda kulturne podrške Saveta Evrope).

Ruski opštinski i regionalni izbori u nedelju su prvi put održani na crnormorskom polouostrvu Krim, koji je u martu pripojen Rusiji, nakon referenduma o otcepljenju od Ukrajine.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: