NI: Obezbeđenje prebilo momka i devojke

Regionalne vesti - Utorak 28.10.2014 - 10:10

Kako tvrde posetioci koncetra na Niškom sajmištu obezbeđenje je pretuklo dve devojke i jednog mladića. Vlasnik tog obezbeđenja trvdi da su oni samo izbačeni.

(Ilustracija: svet.rs) (Ilustracija: svet.rs)
J.S. tvrdi da je obezbeđenje počelo da je vuče dok je čekala svog dečka ipred muškog WC-a. Ona je kazala da je njen dečko pokušao da je odbrani i da su ga onda napala četvorica momaka iz obezbeđenja i zajedno ih izbacili napolje.
 
Vlasnik firme "S. B. Security" Boban Simeonović rekao je da su "cure bile pijane, naduvane ili šta već" i da su želele da uđu u muški WC. Obezbeđenje im to nije dozvolilo i navodno ih je samo upozorilo, na šta su one odgovorile provokacijama, "počele da psuju i pljuju po njima", da su ih nakon toga napolje izvela samo dva čoveka, i to "hvatom za nadlaktice".
 
Očevidac, koja je ispred hale čekao da sa koncerta izađu njegovi prijatelji tvrdi da je šestorica ljudi vukla nekoga, dok ga je jedan udarao.
 
- Nas nekoliko je prišlo i počeli smo da vičemo. Kad se obezbeđenje pomerilo, video sam na zemlji devojku da vrišti i momka koji viče: "Prestanite!"- ispričao je očevidac. 
 
Simeonović tvrdi da je sve "izmišljotina", da očevici samo žele da budu "solidarni".
 
- To je nezadovoljstvo prema ne znam kome, kao i skandiranje protiv premijera ako ste čuli u dvorištu. Mi da nekog bijemo, taj ne bi bio tu. Ne pada nam na pamet da sprovodimo silu, naročito prema ženskoj populaciji. To bi bilo umobolno – rekao je Simeonović i negirao tvrdnje očevidaca da je još jedna devojka pred toaletom bila ošamarena.
 
Policiju, koja je došla vozilima interventne jedinice i policijske patrole, pozvala je J. S. ali nijedan policajac od nje nije uzeo ni podatke, ni izjavu.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: