NI: Ostavka komandanta Žandarmetije?

Regionalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 08:21

Komandant niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić spreman je da se povuče sa te pozicije nakon incidenta tokom Parade ponosa u kojem su učestvovali pripadnici tog odreda.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Koštić je uputio pismo komandantu Žandarmerije Milenku Božoviću i Ministarstvu unutrašnjih poslova Nbojši Stefanoviću u kojem je zatražio da se učini sve kako bi se zaustavila medijska kampanja protiv odreda Žandarmerije u Nišu.
 
On je istakao da je neshvatljivo da se jedna visokoprofesionalna jedinica Žandarmerije zbog prekršaja ili izvršenog dela jednog pojedinca kvalifikuje pogrdnim nazivima. 
 
- Naglasio sam u pismu komandantu Žandarmerije da sam spreman da se povučem sa sadašnje pozicije i da budem raspoređen na drugu dužnost, ukoliko se smatra da sam za nešto kriv ili ako neko celju jedinicu, to jest odred, smatra krivim - zaključio je Koštić. 
 
Tokom parade ponosa prebijen je brat prejijera Aleksandra Vučića, Andraj Vučić i još dvojica momaka iz premijerovog obezbeđenja.
 
Politika, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: