NI: Otvoren Tommy Hilfiger

Regionalne vesti - Četvrtak 09.07.2015 - 16:19

Prodavnica američkog premium modnog brenda “Tommy Hilfiger” otvorena je na radost velikog broja Nišlija u prizemlju “Forum” šoping centra na 170 metara kvadratnih.

novi američki stil za Nišlije u šoping centru FOTO: OK Radio/ cyprus.com/Leandros Mavrommatis   novi američki stil za Nišlije u šoping centru FOTO: OK Radio/ cyprus.com/Leandros Mavrommatis
Za 30 godina, od kada postoji na modnoj sceni, Tomi Hilfiger je predstavio svetu klasični američki “casual” stil na novi moderan način. Sveži pristup večitim klasičnim komadima mu je utabao put na tržištima širom sveta i ka visinama modnog Olimpa, pišu Južne vesti.
 
Njegova karijera počinje još u srednjoj školi 1969. kada je otvorio mali lanac prodavnica pod nazivom ”People's Place” sa samo 150 dolara. Ohrabren početnim uspehom koji je postigao, seli se u Njujork da bi započeo svoju dizajnersku karijeru.
 
Hilfiger predstavlja svoju prvu autorsku kolekciju 1985. godine satkanu od redizajniranih američkih klasika koje je osvežio novim detaljima i krojevima. Relaksirani, mladalački stil njegovog dizajna, postao je oznaka svih njegovih budućih kolekcija.
 
Ovaj američki klasik među premium modnim brendovima u Srbiji predstavljen je zahvaljujući generalnom distributeru “Fashion company”.
Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: