NI: Pet kila marihuane ispod dečjih stvari

Regionalne vesti - Sreda 25.05.2016 - 12:41

U nastavku akcije na suzbijanju trgovine narkoticima niška policija zaplenila je više od pet kilograma marihuane i uhapsila B.M. (49) i D.I. (37) zbog postojanja sumnje da su se bavili proizvodnjom i prodajom droge.

Pored marihuane, pronađene i tablete Pored marihuane, pronađene i tablete "bensedina"; Foto: MUP Srbije

Marihuanu zapakovanu u pet paketa policija je pronašla prilikom pregleda automobila osumnjičene D.I. u putnoj torbi ispod dečijih stvari.

Kod osumnjičene je pronađeno i 15 tableta „bensendina“.

Sumnja se da je B.M. drogu pribavio radi dalje ulične prodaje na teritoriji grada Niša.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga policija je podnela u redovnom postupku krivičnu prijavu i protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz Niša koji se sa osumnjičenima nalazio u vozilu i kod koga je, prilikom pretresa stana, pronađeno 50 semenki „kanabis sative“, saopšteno je iz policijske uprave u Nišu.

Osumnjičenima B.M. i D.I. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, dok će krivična prijava u redovnom postupku biti dostavljena Osnovnom javnom tužilaštvu.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: