NI: Poplavljen Klinički centar

Regionalne vesti - Sreda 04.06.2014 - 17:38

Jak pljusak koji je pogodio centar Niša u sredu popodne, poplavio je neke ulice i Klinički centar.

Najugroženija hirurgija u Kliničkom centru Niš (Foto: Južne vesti) Najugroženija hirurgija u Kliničkom centru Niš (Foto: Južne vesti)
Direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović rekao je da šteta nije samo materijalna, jer  se radnik Dragan Milić okliznuo i polomio jedan pršljen dok je pokušavao da izbaci vodu, ali  nije životno ugrožen.
 
I pored pomoći vatrogasaca i radnika komunalnog preduzeća “Naisus” koji su postavljali džakove voda je na nekoliko mesta prodrla u zgradu Kliničkog centra, a najugroženija je zgrada hirurgije. 
 
Narednu opasnost predstavlja voda koja se sliva niz obližnju Zetsku ulicu koja vodi direktno do Kliničkog. U toj ulici potpuno je poplavljen podvožnjak, što je čest slučaj kod jakih padavina u Nišu. 
 
Ovakva situacija posledica toga što je ogromna količina vode pala za kratko vreme pa atmosferska kanalizacija nije mogla da primi toliko vode, objasnili su nadležni. 
 
“Slivnici su čišćeni baš na tim kritičnim tačkama u protekle 2 nedelje, tako da uzrok poplavljenih ulica nije što su zapušeni, već što kanalizacija ima mali prečnik”, rekli su u niškom vodovodu.
 
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: