NI: Pronađena plantaža kanabisa

Regionalne vesti - Četvrtak 09.07.2015 - 12:52

Policija je otkrila plantažu sa 85 biljaka kanabisa ukupne težine 33,5 kilograma i uhapsila I. N.(44), A. G. (43) i A. A. (37) iz Niša, kao i D. F. (22) iz okoline Niša, zbog sumnje da su se bavili proizvodnjom ove droge.

red kukuruza, pa red kanabisa FOTO: OK Radio/MUP Srbije red kukuruza, pa red kanabisa FOTO: OK Radio/MUP Srbije
Uhapšeni I.N. se sumnjiči da je organizovao nabavku semena „kanabis sative“ i zajedno sa A. G. i A. A. proizvodio veće količine marihuane.
 
Takođe se sumnja da je I. N., u januaru, dao sto semenki kanabisa D. F., dajući mu i instrukcije o organizovanju sadnje i uzgoja marihuane, radi dalje proizvodnje i prodaje.
 
Pronađena marihuana je uzgajana, između stabljika kukuruza, u produžetku dvorišta porodičnog domaćinstva vlasništva D.F.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
Telegraf

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: