NI: Skupština bez diskusije i opozicije

Regionalne vesti - Sreda 18.11.2015 - 13:15

Nikada brže pedesetak tačaka dnevnog reda niškog parlamenta nije bilo usvojeno kao što se to desilo u sredu, i to odlukom predsedavajućeg Nenada Stankovića da se radi bez diskusije, a nakon što je sednicu napustila opozicija nezadovoljna jer nema TV prenosa.

I pored obećanja, TV prenosa nije bilo; Foto: Panoramio/Veljko Nikolić I pored obećanja, TV prenosa nije bilo; Foto: Panoramio/Veljko Nikolić

I rebalans budžeta, i stanje u javnim preduzećima, i nove komunalne takse, sve je to bilo na dnevnom redu, a građani Niša ništa o tome nisu mogli da čuju, niti da vide, jer i pored obećanja da će prenos na Niškoj televiziji biti besplatan, njega nije bilo.

Opozicija je opstruirala rad, tražila odlaganje dok se ne obezbedi prenos, ali vladajuća većina je odlučila da radi, i to bez obrazlaganja tačaka i diskusije o njima.

Odbornici opozicije su onda napustili salu, a većina je ekspeditivno glasala jednu po jednu tačku.

Tako je svega 32 odbornika koliko ih je i bilo u sali, što je i minimalni kvorum, izglasao pedesetak tačaka koje se tiču života svih Nišlija za nešto više od 2 sata rada, a sebe na kraju nagradio aplauzom.

Održana je još jedna hitna sednica na kojoj je usvojen Zaključak o inicijativi za izgradnju nacionalnog stadiona u Nišu.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: