NI: Umesto pauka, lisice na autu

Regionalne vesti - Ponedeljak 02.02.2015 - 16:43

Odlukom gradskog veća Niša, radnicima "Parking servisa" omogućeno je da postavljaju takozvane "lisice", na točkove automobila koji su nepropisno parkirani, a do kojih "pauk" ne može da priđe.

(Ilustracija: dubrovniknet.hr) (Ilustracija: dubrovniknet.hr)
Da bi oslobodili svoje automobile na koje su postavljene "lisice", vozači će morati da plate određenu nadoknadu, ali tačan iznos još nije saopšten. 
 
Veće grada Niša takođe je odobrilo JP "Parking servis" uvođenje još četiri tarife za uklanjanje vozila "paukom" sa mesta na kojima je parkiranje zabranjeno.
 
Za uklanjanje automobila težine do 800 kilograma nadoknada je 5.000 dinara, za vozila od 800 do 1.300 kilograma 6.000, za vozila teška između 1,3 do 1,9 tona 8.000 dinara, a 13.500 dinara iznosiće nadoknada za vozila težine između 1,9 i četiri tone. 
 
od nedelje doplatna karta u ekstra i prvoj zoni snižena je sa 980 na 900 dinara, a u drugoj zoni skuplja, za sto dinara, odnosno povećana na 900 dinara. 
 
 
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: