NI: Uskoro lou-kost avio kompanije

Regionalne vesti - Ponedeljak 28.07.2014 - 16:55

Ministarka Zorana Mihajlović najavila je da će u opremanje aerodroma "Konstatin Veliki" u Nišu biti uloženo oko pet miliona evra.

Uskoro i železnička obilaznica Uskoro i železnička obilaznica
Ministarka je uoči svečane sednice Vlade u Nišu obišla niški aerodrom i tom prilikom izjavila da se već sada priprema deo opreme u vrednosti od 1,5 miliona evra i da bi na jesen trebalo da stigne na aerodrom. 
 
Ona je podsetila da je prošle nedelje imala sastanak sa rukovodstvom Grada Niša sa kojima je već razgovarala o tome kako da se pomogne niškom aerodromu i dodala da je ona prvi ministar posle 10 godina koji je posetio taj aerodrom. 
 
Mihajlovićeva je kazala da će iz Niša biti izmeštena pruga i da će morati da se gradi železnička obilaznica, kao i da će u narednom periodu biti elektrificirana pruga od Niša do Dimitrovgrada. 
 
Direktor aerodroma "Konstantin Veliki" Dragan Bugarinović je rekao da niški aerodrom ima odličnu lokaciju, da je u bilizni Koridora 10 i da može da ponudi najniže cene niskotarifnim aviokompanijama. 
 
 
B92, Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: