NI: Vučića čeka vojnički pasulj

Regionalne vesti - Četvrtak 26.05.2016 - 19:05

"Novosti" u niškoj kasarni "Knjaz Mihailo" koja će biti privremeno sedište Vlade. Prijem građana u Multimedija centru

Premijer da se priseti vojničkih dana; Foto: Shutterstock Premijer da se priseti vojničkih dana; Foto: Shutterstock

Premijera Srbije, koji sa ključnim ministrima planira da boravi nedelju dana u Nišu, dočekaće vojnički pasulj, po svemu sudeći u kasarni "Knjaz Mihailo".

Aleksandar Vučić je najavio promene u načinu funkcionisanja Vlade, a jedna od njih je boravak po nedelju dana u nekom od gradova Srbije a u Nišu bi, zbog manjih troškova, spavao u kasarni.

"Knjaz Mihailo" se nalazi na početku niškog naselja Pantelej i ima sve uslove za nesmetano obavljanje dnevnih aktivnosti premijera.

Smeštaj, kao i u ostalim vojnim objektima u Srbiji, nije kao hotelski ali u ovoj niškoj kasarni postoje takozvane prolazne sobe, namenjene upravo za noćenje gostiju.

U restoranu se serviraju obroci na koje vojnici nemaju primedbi, a tokom sedmodnevnog boravka u Nišu Vučić će se sigurno prisetiti i svojih vojničkih dana, dok ruča u menzi.

Za sastanke i prijem građana, sa kojima bi premijer razgovarao, postoji Multimedija centar.

- Za vreme međunarodne vojnomedicinske vežbe "Medkjur 09", u ovoj kasarni su boravili predstavnici Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, BiH, Hrvatske, Nemačke, Gruzije, Makedonije, Moldavije, Crne Gore, Norveške, Ukrajine i SAD - kaže sagovornik "Novosti" iz VS.

- Svi su bili zadovoljni smeštajem i ishranom. Verujemo da će tako biti i kada nam dođe premijer.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: