Niš: Policija utvrđuje identitet stradale žene

Regionalne vesti - Petak 14.08.2015 - 12:31

Policijska uprava u Nišu saopštila je da radi na utvrđivanju identiteta starije žene koja je stradala na pružnom prelazu 11. avgusta.

Staric aje nekoliko dana posle nesreće podlegla povredama. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Staric aje nekoliko dana posle nesreće podlegla povredama. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Policija je pozvala građane da obaveste policiju ukoliko imaju bilo kakvu inforamciju o njoj.

Žena je u nesreći zadobila povrede opasne po život kojima je sutradan podlegla u Kliničkom centru u Nišu.

S obzirom na to da kod sebe nije imala lična dokumenta, a niko od rodbine ili prijatelja nije prijavio nestanak žene koja odgovara njenom opisu, policija poziva građane da, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o preminuloj, u cilju efikasnije identifikacije, obaveste Policijsku upravu u Nišu na brojeve telefona 192, 018/ 503-207 i 018/ 503-316.

Na osnovu nalaza obdukcije utvrđeno je da je žena bila životne starosti između 70 i 75 godina, visine 150 centimetara, slabe telesne konstitucije, ovalnog lica, sede kose dužine oko 12 centimetara, tamnosivoplavih očiju, sa nekoliko bradavica na levom obrazu i vratu, kao i da joj je nedostajalo dosta zuba.

Na sebi je, u trenutku nesreće, imala tamnoplavu košulju dugih rukava, crnu suknju od debljeg materijala, punije braon unihop čarape i plave espadrile sa belim đonom. Nosila je crnu platnenu torbu, navodi se u saopštenju.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: