Nišlija krenuo na put, završio mrtav u reci

Regionalne vesti - Nedelja 22.10.2017 - 12:38

Rođaci Saše S. (42) iz sela Popovac kod Niša, čije je beživotno telo nađeno u petak oko 15 sati pronađeno u kanjonu reke Raške, na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, tvrde da je 18. oktobra on krenuo na put

Niko n ezna kako je završio u reci FOTO: Profimedia Niko n ezna kako je završio u reci FOTO: Profimedia

NIŠ - Rođaci Saše S. (42) iz sela Popovac kod Niša, čije je beživotno telo nađeno u petak oko 15 sati pronađeno u kanjonu reke Raške, na magistralnom putu Novi Pazar-Raška, tvrde da je 18. oktobra on krenuo na put, i da mu se od tada gubi svaki trag.

On je, prema priči rođaka, na put krenuo autobusom koji je presedao u Raškoj.

„Sutradan se javio telefonom i od tada mu se gubi svaki trag“, priča jedan od rođaka. Rodbina ni pijatelji nisu želeli da daju detaljnije informacije o ovom slučaju.

Kako su preneli lokalni mediji, telo Saše S. u reci ugledao je bračni par koji je odmah obavestio policiju.

Njegov nestanak bio je prijavljen prethodnog dana. Kod nastradalog su nađena lična dokumenta na osnovu kojih je odmah identifikovan.

Pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice i istražni sudija obavili su uviđaj, ali zasada nema informacija o tome kako je telo nesrećnog muškarca završilo u reci.

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: