Nišlije od petka oči u oči sa gradskom vlašću

Regionalne vesti - Četvrtak 28.07.2016 - 18:44

Ono što je nova gradska vlast najavljivala kao jednu od najvažnijih novina - a to je da će gradonačelnik, većnici i derektori javnih preduzeća i ustanova redovno razgovarati sa građanima koji imaju probleme, počinje u petak, 29. jula.

U gradskoj kući građani i funkcioneri svakog petka; Foto: Panoramio/D. Railfan U gradskoj kući građani i funkcioneri svakog petka; Foto: Panoramio/D. Railfan

Sa Nišlijama, koji su se ranije za to prijavili u Gradskoj kući, od 9:30 razgovaraće gradonačelnik Darko Bulatović i većnici, a to će, kako je najavljeno, biti ustaljena praksa za svaki petak.

Na ono što ih obavezuje zaključak Gradskog veća od 22. jula privikavaju se jedno po jedno javno preduzeće, ali i ustanove čiji je osnivač Grad.

Vreme za prijeme izdvajaju i direktori Doma zdravlja, JKP Mediane, Direkcije za javni prevoz, JKP Tržnice...

Iz Direkcije za izgradnju grada saopštavaju da je termin za prijem građana svakog petka tokom celog radnog dana - od 7:30 do 15:30.

Prijava je moguća lično na pisarnici Direkcije u Ulici Petra Bojovića (bivša Ulica 7. juli) broj 6 ili telefonom na brojeve 241-266 i 241-655 na koje je termin moguće zakazati radnim danom od 8 do 15:30.

Nakon uvida u problem, direktor Direkcije i šefovi službi pratiće svaki pojedinačni slučaj i izveštavati građane o mogućnostima za njegovo rešavanje - obećavaju iz Direkcije.

Inače, iz ovog preduzeća naglašavaju da se razgovori sa građanima u njemu praktikuju već dugo i da oni tamo sa problemima i predlozima dolaze gotovo svakog dana i da će vrata za takve razgovore, osim petkom, biti otvorena i ostalim danima.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: