Nišlije protiv mraka

Regionalne vesti - Ponedeljak 29.09.2014 - 15:42

Na društvenim mrežama Nišlija Aleksandar Ilić pozvao je sugrađane da mu se pridruže u mirnom protestu protiv mraka, jer je Niš sinoć ostao bez ulične rasvete.

(Foto: kontaktradio.com) (Foto: kontaktradio.com)

On je protest pod nazivom "Ugasimo mrak! Protest protiv neosvetljenog Niša" najavio za četvrtak, 2. oktobra od 14 sati na Trgu kralja Milana.

- Mislim da je pravo vreme da građani izađu i kažu dosta je bilo, vreme je da Grad Niš bude svetlo Srbije, koje će ugasiti mrak u Srbiji. Posledice koje neodgovorno ponašanje EPS-a i grada mogu imati po građane su velike, jer se mrakom u velikom gradu ugrožava bezbednost svih. Izađimo i recimo dosta je bilo, upalimo svetlo u našem gradu - navodi se na pozivu na događaj.

Kako piše u pozivu, "događaj je zamišljen kao mirno okupljanje u centru grada sa kratkom šetnjom do Gradske kuće, gde će građani predati zahtev da grad i građani budu zaštićeni bahatosti pojedinaca, kako bismo u budućnosti bili zaštićeni povratka u kameno doba".

Organizator ovog protesta, kako je napisao na Fejsbuku, očekuje da se okupljenima obrati i gradonačelnik Zoran Perišić i kaže "zbog čega novac poreskih obveznika nije trošen na ono na šta je potrebno".

Inače, kako je najavljeno iz gradske uprave Niš će dobiti struju u ponedeljak uveče.
 

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: