Nova vlast u Vlasotincu

Regionalne vesti - Nedelja 30.11.2014 - 16:29

Vlasotince je dobilo novu skupštinsku većinu, koju čini donedavna opozicija vođena Socijaldemokratskom strankom (SDS), kojoj su se priklonilo i osam odbornika Srpske napredne stranke (SNS).

Vlasotince opet menja vlast (Ilustracija) Vlasotince opet menja vlast (Ilustracija)
Nova skupštinska većina smenila je dosadašnjeg predsednika Opštine Zorana Todorovića (SNS), na čije mesto je postavljen član Pokreta socijalista Miroslav Ljubenović, dok je na mesto zamenika predsednika opštine postavljen član SDS-a Slavoljub Mitov.
 
Novi predsednik opštine izglasan je podrškom sa 26 od 45 odbornika.
 
Do promene je došlo kada je ovakvu odluku podržalo osam odbornika SNS-a, suprotno glasanju svoje odborničke grupe, tri odbornika Nove Srbije i dva odbornika Socijalističke partije Srbije.
 
Poslanici SNS-a koji su podržali promenu predsednika opštine obrazložili su to nezadovoljstvom vođenja lokalnog povereništva stranke.
 
- Mi smo i dalje odbornici SNS-a, ali se ne slažemo sa načinom vođenja povereništva stranka na način na koji to čini aktuelni poverenik Nenad Stojković – naveli su odbornici u saopštenju.
 
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: