Nova zapošljavanja u Džonsonu

Regionalne vesti - Četvrtak 23.07.2015 - 15:17

U narednih 5 godina u niškoj fabrici “Džonson elektrik” biće zaposleno još dodatnih 2.400 radnika, izgrađena nova proizvodna hala i uloženo 50 miliona evra, najavili su predstavnici ove firme i premijer Aleksandar Vučić.

novi Memorandum predvidja dalje prosirenje kapaciteta FOTO: putinzenjering.com novi Memorandum predvidja dalje prosirenje kapaciteta FOTO: putinzenjering.com
Sve ovo predviđeno je Memorandumom o razumevanju koji predviđa nastavak investiranja i proširenje kapaciteta, koji su potpisali predstavnici Vlade Srbije, Grada Niša i “Džonson elektrika”, prenose Južne vesti.
 
Potpisivanju je prisustvovao i premijer Aleksandar Vučić. 
 
U “Džonsonu” trenutno ima 365 zaposlenih, do kraja godine biće povećan na 582, a plan je da broj radnika proporcionalno raste, da bi 2020. godine dostigao cifru od 3.400.
 
Grad Niš je već, kako je rekao gradonačelnik Zoran Perišić, ovoj fabrici izdao lokacijsku dozvolu i dozvolu za predhodne radove, kako bi uskoro mogli da krenu radovi na izgradnji nove hale za proizvodnju tik pored postojeće.
Južne vesti/OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: