Novi predsednik DS u Leskovcu

Regionalne vesti - Nedelja 29.03.2015 - 11:44

Za bivšeg narodnog poslanika Živojina Stankovića glasalo je 287 od 477 članova Demokratske stranke, dok je njegova protivkandidatkinja Mirjana Perišić osvojila 187 glasova.

foto: juznevesti.com foto: juznevesti.com
Kako prenose Južne vesti, Leskovački odbor do sada je vodilo povereništvo kojim je predsedavao Saša Stojanović - Čarli, poznati književnik.
 
Novi predsednik Gradskog odbora Živojin Stanković rođen je 19. februara 1971. godine, oženjen je, otac jednog deteta i živi u Leskovcu.
 
Po zanimanju je diplomirani farmaceut, specijalista ispitivanja i kontrole lekova.Radio je u preduzeću “Miki promet”, Apotekarskoj ustanovi “Leskovac” i u Medicinskoj školi u Leskovcu. Na izborima za Skupštinu Farmaceutske komore Srbije 2006. godine izabran je za člana Skupštine i Upravnog odbora FKS.
 
Član je Demokratske stranke od 1991. godine. Bio je aktivan u Klubu Demokratske omladine Leskovac do 1997. Godine. Bio je član Opštinskog odbora DS Leskovac (1997−2003) i predsednik Opštinskog odbora (2003−2007). Od 2003. godine je član Glavnog odbora DS-a.
 
Od oktobra 2006. odbornik je i šef poslaničke grupe DS-a u leskovačkoj Skupštini.
 
Bio je poslanik i u sazivu Narodne skupštine od 14. februara 2007. Na parlamentarnim izborima 11. maja 2008. ponovo je izabran za poslanika u Narodnoj skupštini, kada je bio zamenik člana u Odboru za zdravlje i porodicu, Odboru za omladinu i sport i Odboru za urbanizam i građevinarstvo, kao i član u poslaničkim grupama prijateljstva sa Japanom i Kubom.
 
Prema evidenciji na sajtu “Otvoreni parlament” Stanković se za 6 godina, kao poslanik u Skupštini, sa govornice obratio 5 puta.
Juzne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: