Novinar motociklista obilazi jug Srbije

Regionalne vesti - Ponedeljak 30.11.2015 - 13:33

Motociklista Henri Kol koji na svom motoru u emisiji “Najveće vožnje motociklom” već nekoliko nedelja obilazi Balkan, u poslednjoj epizodi koja je na programu u ponedeljak od 20 sati, posetiće Niš, Pirot i Prokuplje.

Kol u Sićevačkoj klisuri; Foto: Travel/Promo Kol u Sićevačkoj klisuri; Foto: Travel/Promo

Ovaj Britanac već decenijama obilazi svet motorom i sve to beleži kamerom, a na “Travel channel” - u njegove emisije imaju “najduži staž”.

U poslednjoj emisiji bi, kako najavljuju iz “Travela”, Kol trebalo da krene iz Čačka ka jugu Srbije, a preko Vrnjačke Banje i Jastrepca stiže u Prokuplje.

Tamo se Henri Kol upoznaje sa tehnologijama za manuelno topljenje ruda, pečenje hleba, ali i informacijom da su Prokupčanke još u praistoriji nosile mini suknje - pojašnjavaju u “Travelu”.

Nakon toga ekipa stiže u Niš gde je ostala najduže od svih posećenih mesta od Slovenije do Bugarske.

Centar, Tvrđava i Kazandžijsko sokače bili su nezaobilazne stanice, a niški roštilj bio je obavezan.

Putovanje kroz Srbiju završeno je u Pirotu, a odatle je ekipa krenula put Bugarske.

Podsetimo, serjal “Balkan” na poznatom turističkom kanalu počeo je da se emituje početkom novembra, a do sada je ekipa obišla Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i deo zapadne Srbije.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: