Orgazam u Pirotu

Regionalne vesti - Ponedeljak 11.08.2014 - 11:49

Na Festivalu „Osveženje“ u Pirotu nastupio je jedan od najpopularnijih balkanskih bendova ‘’Električni orgazam’’ i jedan od najpopularnijih bendova bivše SFRJ koji je oduševio veliki broj ljubitelja rokenrola.

El org gostovao u Pirotu fotopulsonline.rs El org gostovao u Pirotu fotopulsonline.rs

Ovo je prvi nastup ovog kultnog benda u Pirotu za 33 godine postojanja benda.

Nastup „Električnog orgazma“ na pirotskoj tvrđavi oduševio je veliki broj njihovih fanova rok muzike iz Pirota, ali i iz Dimitrovgrada, Niša, Bele Palanke i drugih gradova Srbije i iz susedne Bugarske.

Osim starih hitova, poput pesama “Zlatni papagaj”, “Igra rokenrol cela Jugoslavija”, Električni orgazam je publici u Pirotu svirao i pesme sa svojih novijih albuma.

Festival je otvorio domaći bend “Legacy”, koji je nedavno objavio novi spot koji je za kratko vreme imao veliki broj pregleda na Youtube-u. Pored njih na Festivalu su nastupili bend ‘’Downslot’’ iz Sofije i ‘’Fluid underground’’ iz Vlasotinca. U elektronskom delu programa nastupio je DJ Bohemian.

Festival su organizovali Udruženje gradjana “Osveženje“ iz Pirota a pokrovitelj je opština Pirot.

Jugmedia, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: