Otvoren Sajam turizma

Regionalne vesti - Četvrtak 02.04.2015 - 15:42

U niškoj hali "Čair" danas je otvoren 16. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, a svi zainteresovani moći će da ga posete do subote, 4. aprila.

foto: Juzne vesti/Lj. Stojanovic foto: Juzne vesti/Lj. Stojanovic
 
Ove godine sajam je okupio rekordan broj izlagača - 139, kazao je na otvaranju direktor Turištičke organizacije Niš (TON) Uroš Parlić.
 
"Pored hotelijera, turističkih organizacija i agencija iz Srbije, sa nama su ovde i turističke agencije iz Crne Gore, Grčke i Republike Srpske. Prvi put ove godine na sajmu imamo i izlagače iz Mađarske", rekao je Parlić.
 
On je istakao da će grad Niš na sajmu promovisati svoje turističke potencijale uz slogan TON-a za 2015. godinu "Dobro došli u Niš, merak nema cenu".
 
"Niš nudi turistima odmor u prirodi koja je idelna za bavljenje ekstremnim sportovima, bogato arheološko nasleđe, odlične festivale i odličnu gastronomsku ponudu", kazao je Parlić.
 
Prema njegovim rečima, Niš od kraja 2013. godine beleži rast broja turista za devet odsto i rast broja noćenja 17 odsto, a očekuje se da će se taj trend nastaviti i ove godine.
 
Sajam turizma i aktivnog odmora biće otvoren danas i sutra do 19 sati, a poslednjeg dana, u subotu, do 17 sati.
Beta

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: