Perišić izviždan u pozorištu

Regionalne vesti - Četvrtak 13.03.2014 - 13:15

Deo publike u Narodnom pozorištu u Nišu “izviždao” je gradonačelnika Zorana Perišića pred početak predstave "Arčibal Rajs" u sredu kada je čitao pismo prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Perišić izviždan dok je čitao Vučićevo pismo u pozorištu Perišić izviždan dok je čitao Vučićevo pismo u pozorištu
Informacija o tome brzo se proširila društvenim mrežama.
 
I pored zvižduka, Perišić je Vučićevo pismo pročitao do kraja, dok su  građani novinarima rekli da se od buke nije čula ni reč, gradonačelnik je tvrdio da je zviždala mala grupa, ali da se na kraju sve utišalo.
 
“Ljudi koji zvižde u pozorištu, pa to nije publika. Ne verujem da su oni došli da bi pravili incident, verovatno su samo pomislili da je dobar trenutak da naprave neki incident”,  rekao je Perišić.
 
On tvrdi da u pismu Aleksandra Vučića "nije bilo ni reči o politici", već o Arčibaldu Rajsu.
 
U sredu je na sceni Narodnog pozorišta u Nišu izvedena predstava "Arčibald Rajs",  posvećena doktoru hemijskih nauka i forenzičaru koji je istraživao ratne zločine nad srpskim narodom pre skoro jednog veka.
 
Pismo Aleksandra Vučića pročitano je i na premijeri ove predstave u beogradskom Narodnom pozorištu, 15. februara, na Dan državnosti.  
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: