Peti protest za Vuka

Regionalne vesti - Subota 15.03.2014 - 12:35

Ujak ubijenog Vuka Stoiljkovića, Zoran Jovanović, na petom protestu u Nišu na kome traže istinu o tom ubistvu, pozvao je još načelnika policije Srđana Grekulovića da kaže koliko je počinilaca ovog zločina bilo.

Nadležni da kažu koliko je ubica bilo Nadležni da kažu koliko je ubica bilo
On je rekao da je porodici Stojiljković, u Upravi kriminalističke policije pokazan snimak na kome se drugo lice S.M. vidi pet minuta nakon ubistva.
 
- Porodica je tražila da se policija izjasni da li je tačno da se i njegov otac nalazio na mestu neposredno nakon ubistva. Mi smo tada tražili odgovor i danas tražimo odgovor da li ti ljudi imaju veze sa ubistvom i tražimo zvaničnu informaciju - rekao je Jovanović.
 
Na Trgu je i ovog petka bilo više stotina Nišlija, koji su potpisivali inicijativu koja objedinjuje sve zahteve porodice i građana.
 
Posle skupa na Trgu kralja Milana okupljeni su krenuli u protestnu šetnju do Suda, zgrade Policijske uprave i Saborne crkve, gde su paljene sveće. 
 
Prema prvim informacijama posle ubistva Vuka Stojiljkovića dva mladića su bila osumnjičena, ali se već od sutradan jedan od njih nije ni pominjao, jer je navodno sin uticajnog Nišlije.
 
Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: