PI: Oduzeto 80 dozvola

Regionalne vesti - Četvrtak 26.02.2015 - 07:28

Prekršajni sud u Pirotu jedan je od najefikasnijih u Srbji jer je tokom prošle godine rešeno oko 75 procenata svih prispelih predmeta, a od kazni i drugih izvora u državni budžet inkasirano je 37 miliona dinara.

Pirotski sud ažuran Pirotski sud ažuran

Kako je rekao predsednik Prekršajnog suda u Pirotu Milivoje Manić, procenat zastarevanja predmeta u ovom sudu je svega 1,9 odsto, što je zavidan rezultat.

- Građanima koji su se ogrešili o zakon prošle godine izrečeno je 2.693 novčanih kazni, 20 kazni zatvora a izrečeno je i 459 opomena i 33 ukora. U 840 slučajeva izrečene su zabrane upravljanja motornim vozilima, a od 197 osoba su oduzeti predmeti kojima su počinjeni prekrštaji.

Takođe, iz Srbije je proterano 16 osoba - rekao je Manić i dodao da je izrečeno i 177 oslobađajućih presuda, a obustavljeno je 149 postupaka.

- Saobraćajne prekršaje počinilo je 30 maloletnika - zaključio je Manić.

vestionline, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: