PI: Prijava protv predsednika opštine

Regionalne vesti - Petak 05.12.2014 - 19:43

Direktor JKP Mermer iz Rekovca Boban Radovanović (SNS) podneo je prijave policiji protiv predsednika opštine Vladana Vasića i predsednika Skupštine opštine Milana Popovića zbog verbalnog maltretiranja i pretnji.

Pored njih, Radovanović je prijavio i potpredsednika SO Rekovac Dušana Jevremovića, načelnika opštinske uprave Zoran Damjanovića i pravnika Miroslava Milića.

On je u prijavi naveo da su oni vršili pritisak na njega da potpiše ugovor o sporazumnom prelasku 11 radnika u novoosnovano komunalno preduzeće "Glaveja“, dok za ostalih 16 radnika "Mermera“ status ne bi bio rešen.

- Telefon je počeo neprestano da zvoni, javljali su neki od pomenutih 11 radnika, a među njima B.N., dok je V.Z. pretio da će da prikupi potpise 11 radnika da me tuže zbog mobinga zato što nisam potpisao da pređu u novoosnovano preduzeće "Glaveja“, stoji u prijavi Radovanovića.


 

Jugmedia, Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: