Piroćanac švercovao migrante

Regionalne vesti - Nedelja 11.12.2016 - 11:49

U nastavku akcije na suzbijanju krijumčarenja ljudi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu po odobrenju nadležnog tužioca doneli su rešenje o zadržavanju do 48 sati, D. M. (1979.) iz Niša, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštila je u nedelju Policijska uprava Pirot.

Piroćanac Avganistancima kupio autobuske karte; FOTO: Uprava carine Piroćanac Avganistancima kupio autobuske karte; FOTO: Uprava carine

U saopštenju se navodi da se on sumnjiči da je omogućio tranzit iz Bugarske do Pirota četvorici državljana Avganistana, a potom za njih i sebe kupio autobuske karte kako bi se zajedno prevezli do Beograda.

Policija je osumnjičenog sa migrantima otkrila u autobusu koji saobraćaja na relaciji Pirot - Beograd.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu, kaže se u saopštenju PU Pirot.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: