PK: Očišćeno 12 divljih deponija

Regionalne vesti - Sreda 18.06.2014 - 18:36

Radnici preduzeća "Čistoća" očistili su za četiri dana 12 divljih deponija u Prokuplju, saopštila je ta komunalna služba.

Prikupljeno 20 kamionskih prikolica đubreta Prikupljeno 20 kamionskih prikolica đubreta
Tehnički direktor Javnog preduzeća "Čistoća" Siniša Ljuboja rekao da je u akciji prikupljeno 20 kamionskih prikolica sekundarnih sirovina, staklene i plastične ambalaže, tekstila, starih kućnih aparata i raznog organskog otpada.
 
"Za veoma kratko vreme nastalo je mnoštvo malih deponija u blizini škola, bolnice, zelenih pijaca, koje su bile pravo ruglo i prestavljale opasne zagađivače životne sredine, kazao je Ljuboja.
 
Prema njegovim rečima, uklanjanje divljih deponija nije u nadležnosti tog preduzeća, ali su zbog opasnosti od zagađenja i širenja infekcija angažovani vozila i radnici koji su uklonili, razvrstali i smestili sekundarne sirovine u posebna skladišta.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: