PK: Posle radikala i odbor Nove Srbije prešao u SNS

Regionalne vesti - Petak 21.04.2017 - 12:18

Nakon prelaska nekoliko funkcionera radikala u SNS koje se desilo u četvrtak, i Opštinski odbor Nove Srbije u Prokuplju zbog, kako kažu, neslaganja sa politikom rukovodstva stranke na republičkom nivou, odlučio je da istupi iz te stranke i priključi se naprednjacima.

Novo preletanje u Prokuplju u roku od dva dana FOTO: OK Radio Novo preletanje u Prokuplju u roku od dva dana FOTO: OK Radio

U saopštenju koje su potpisali predsednik Opštinskog odbora Nove Srbije Filip Jovanović i potpredsednik naprednjaka Zlatan Miljković, kaže se da je odluka doneta "na obostrano zadovoljstvo i nakon dugogodišnje saradnje na lokalnom nivou".

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o petnaestak funkcionera prokupačke Nove Srbije, ali je još nejasno hoće li oni sa sobom "povući" i određeni broj članova.

Nova Srbija je na poslednjim lokalnim izborima bila u koaliciji sa SNS-om i po dogovoru su imali dva odbornika u lokalnom parlamentu.

Inače, na poslednjoj sednici Skupštine Prokuplja, Filip Jovanović, koji je do tada bio potpredsednik Skupštine, podneo je ostavku, da bi kasnije na istoj sednici bio imenovan za člana Opštinskog veća.

Podsetimo, ovo je drugi odbor koji za samo dva dana prešao u SNS, a pre Nove Srbije je juče deo prokupačkog odbora SRS potpisao pristupnice kod naprednjaka.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: