PK: Pritvor zbog silovanja deteta

Regionalne vesti - Subota 08.11.2014 - 23:14

I.N-u (35) iz okoline Žitorađa sudija Višeg suda u Prokuplju odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je obljubio svoju maloletnu ćerku (3), a protiv njega pokrenuta je i istraga.

(Ilustracija) (Ilustracija)
Majka je kod deteta, nakon što se vratila kući posle posete ocu, primetila krv na genitalijama, a lekari su posle mesec dana pregleda otkrili da je reč o silovanju 
 
U četvrtak je urađen i treći pregled u Kliničkom centru u Nišu, gde je dete pregledano pod anestezijom. Tu su, nažalost, potvrđene sumnje da je dete silovano, saznaje “Blic”.
 
I.N. I majka devojčice su u brakorazvodnoj parnici, a u Centru za socijalni rad u Žitorađi rekli su das u se oni posle razvoda neprekidno optuživali za nasilje.
 
- Oni su se međusobno optuživali i prijavljivali za nasilje u porodici, o čemu smo obaveštavali tužilaštvo - kažu u Centru.
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: