PK: Zlataru opljačkali dvaput u istom danu!

Regionalne vesti - Nedelja 07.02.2016 - 12:24

Tokom subote u dva navrata Zlatara u Tržnom centru “Sokolana” u Prokuplju bila je na meti razbojnika i najverovatnije je reč o istim licima.

Obe pljačke najverovatnije izvršila ista lica; Foto: ilustracija/Thinkstock Obe pljačke najverovatnije izvršila ista lica; Foto: ilustracija/Thinkstock

Kako je Telegrafu potvrdio tužilac Osnovnog tužilaštva u Prokuplju Jelena Bošković, tokom prepodneva za sada nepoznata lica ukrala su određenu količinu zlatnog nakita.

Kasnije, u toku popodneva, kada je Zlatara zatvorena, opet je došlo do obijanja i tom prilikom je ukradeno između 800 grama i kilogram srebra.

– U toku je policijska istraga, a za oba slučaja podneće se odgovarajuće krivične prijave.

Za sada se traga za NN licima – kaže Boškovićeva.

Nezvanično saznajemo da su najverovatnije u pitanju ista lica, koja su prepodne osmatrala teren i tom prilikom ukrali nekoliko zlatnih lančića i prstenova, a onda se popodne opet vratili da bi završili započeto!

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: