Podignuta optužnica za ubistvo Vuka Stoiljkovića

Regionalne vesti - Sreda 25.06.2014 - 19:36

Tužilaštvo u Nišu je u sredu predalo optužni predlog protiv Dimitrija S. zbog sumnje da je 10. februara ubio Vuka Stoiljkovića. Optužnica još uvek nije prihvaćena od strane suda.

Ubistvo izazvalo talas protesta u Nišu Ubistvo izazvalo talas protesta u Nišu
U optužnici se navodi da je Dimitrije S. 10. februara ispred kafića kod parka Svetog Save nožem nekoliko puta izbo Stoiljkovića, a zatim pobegao.
 
Tuča je otpočela odmah po izlasku iz lokala, a kako se navodi u optužnici, već prvim ubodom nožem u stomak Dimitrije je Vuku presekao glavnu arteriju, što je kasnije izazvalo smrt.
 
Novi detalj je to da je Dimitrije taksijem otišao do naselja Ledene Stene, gde se sastao sa trojicom svojih prijatelja, u čijim se kolima i presvukao.
 
Jedan od te trojice je sin niškog ugostitelja za koga su se u javnosti neposredno posle ubistva javile glasine da je bio direktno umešan u zločin, što su inspektori negirali, a sa samim ubistvom ga ne povezuje ni optužnica. 
 
Dimitrije je zatim sa mobilnog telefona jednog od prijatelja pozvao svog strica, ispričao mu šta se desilo i rekao da pozove policiju, koja ga je ubrzo i pronašla na tom mestu.
 
Južna Srbija, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: