Poginula devojka iz Niša imala 24 godine

Regionalne vesti - Nedelja 26.04.2015 - 15:09

Nišlijka stara 24 godine nastradala je juče nakon pada sa šestog sprata zgrade broj 93 na Bulevaru Zorana Đinđića. Tragedija se dogodila oko 19.15 sati, a u policiji je potvrđeno da se radi o samoubistvu i da nema drugih sumnjivih okolnosti.

Foto: B.Janačković Foto: B.Janačković

Nastradala devojka je identifikovana. Prema prvim informacijama posle tragedije smatralo se da devojka ima između 16 i 18 godina zbog sitnije konstitucije, ali je nakon identifikacije potvrđeno da je starija i da je imala 24 godine.

- Čuo se lom stakla i udarac u zemlju. Jedan komšija je prvi prišao i zatekao u dvorištu strašan prizor devojke u loklvi krvi koja je nepomično ležala ispred zadnjeg ulaza u zgradu. Došla je Hitna pomoć, pokušali su da joj pomognu ali je podlegla povredama, priča jedna od stanarki iz zgrade, još uvek u šoku zbog svega što se desilo.

Pretpostavka je da je devojka pokušala da se popne na krov zgrade, ali da nije uspela jer je bilo zaključano, pa je rukama razbila staklo na svetlarniku u hodniku zgrade i bacila se u ambis.

B.J. Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: