Pojavila se živa na sopstvenoj sahrani!

Zivot i stil - Subota 06.02.2016 - 11:57

Noela Rukundo bila je u braku 11 godina, kada je iz Melburna otišla u rodni Burundi na sahranu svoje maćehe. Dok je boravila u domovini, muž Balenga Kalala naručio je njeno ubistvo.

"Da li je to duh?" Foto: Thinkstock

Članovi mafije u Burundiju kidnapovali su je i rekli joj da su unajmljeni da je ubiju, a Rukundo je čak i čula muževljev glas sa njihovog telefona.

Međutim, mafijaši nisu želeli da je ubiju, jer su poznavali njenog brata, ali su zadržali Kalalin novac i rekli mu da su učinili ono što su obećali.

Kalala je svima rekao da je Rukundo umrla u Burundiju i čak organizovao sahranu u Melburnu, na koju je ušetala njegova supruga.

“Da li je to duh”, rekao je kada ju je ugledao. Kasnije je osuđen na devet godina zatvora zbog podsticanja na ubistvo.

Rukundo je ispričala za BBC da je muž prvo pipao kako bi proverio da li je stvarna, a da je zatim počeo da vrišti. Izvinjavao joj se, ali je ona ipak pozvala policiju.

Zašto je naručio ubistvo supruge? Mislio je da će ga ostaviti zbog nekog drugog.

“Nekada đavo uđe u čoveka i tera ga da učini nešto, ali kad se to desi, pitaš se: ‘Šta mi je to trebalo’”, navodno je izjavio Kalala.

Nekadašnji supružnici imaju troje dece zajedno, a Rukundo iz prethodnog braka još petoro.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: