Pokušao da zakolje ženu skalpelom!

Regionalne vesti - Četvrtak 27.04.2017 - 07:54

Milun N. (37) iz doljevačkog sela Klisura uhapšen je na graničnom prelazu Horgoš prilikom pokušaja da pobegne u Mađarsku nakon što je pokušao da ubije svoju nevenčanu suprugu A.M. (39).

Uhapšen prilikom pokušaja bega u Mađarsku FOTO: Getty Images Uhapšen prilikom pokušaja bega u Mađarsku FOTO: Getty Images

On je prošle subote naoružan skalpelom upao u ćevabdžinicu na Trgu Kralja Milana u Nišu gde je A.M. radila i isekao je po vratu i rukama.

Od sigurne smrti odbranila je koleginica S.S. (47) koja se isprečila izmedju krvnika i žrtve.

– Borila sam se sa njim dok sam mogla, ali je bio jači….

Zgrabio je ženu i oborio je na zemlju vitlajući skalpelom. Sekao je po vratu i rukama dok se ona otimala pokušavajući da izmakne oštrici.

Povikala sam : – Zakla ženu, zovite policiju… To ga je uplašilo, sigurna sam da bi je ubio da mu se nisam suprotstavila – priča S.S. (47)

Nasilje je kulminiralo pre dva meseca kada je Milun.N. suprugu brutalno pretukao.

Sačekao je te večeri dok se vraćala s posla i odveo do Morave gde je tukao do dva sata izjutra. Tada joj je zapretio i da će je ubiti ako ga prijavi policiji.

Međutim, više nije mogla da podnosi maltretiranje, pa je ipak to učinila. On je dobio zabranu prilaska ali se na nju nije obazirao.

Stalno je zvao telefonom i slao joj poruke. U subotu je došao do ćevabžinice pa smo odmah pozvale policiju, ali je on već umakao.

- Mislile smo da će se na tome završiti, ali se ubrzo vratio. Naručio je pljeskavicu, insistirao je da ga ona poslužuje a zatim nasrnuo na nju.

Neposredno pre nego što je izvadio skalpel čula sam ga kako poziva taksi, bilo je jasno da je hteo da je ubije, a zatim da pobegne – kaže S.S.

– Protiv Miluna N. je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana zbog opasnosti od bekstva i mogućnosti da utiče na svedoke.

Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: