Policajca dva puta ubo s leđa

Regionalne vesti - Nedelja 22.03.2015 - 20:48

Niški nasilnik M.C. (20) izbo je u kafanskoj tuči inspektora za imovinske delikte Policijske uprave u Nišu.

 Napad: Kafana „Good beer“, u kojoj je izboden inspektor MUP-a, Foto: I.A. Napad: Kafana „Good beer“, u kojoj je izboden inspektor MUP-a, Foto: I.A.

Incident se dogodio preksinoć u lokalu „Goog beer“ u Ulici Kraljevića Marka, a pored napadača uhapšeni su i njegovi prijatelji N.S. (23) i S.K. (23), koji se sumnjiče za nasilničko ponašanje jer su učestvovali u napadu na policajca. Napadnuti policajac nije bio na dužnosti.

- Policajac je sedeo s prijateljem u lokalu. Gosti su bili i trojica mladića, koja su sedela za susednim stolom. Bez ikakvog povoda, počeli su najpre da dobacuju policajcu i njegovom prijatelju, a zatim su ih gađali praznim flašama. Kada su izlazili iz kafane, M.C. je napao policajca i dva puta ga ubo nožem u leđa. Napadači su pobegli ali su ubrzo identifikovani i uhapšeni - navodi sagovornik „Blica“.

Inspektor je odmah prebačen na odeljenje hirurgije niškog Kliničkog centra, gde je ustanovljeno da ubodi nisu oštetili unutrašnje organe, pa su povrede okarakterisane kao lake.

- Bila je velika gužva u kafani. Šta se konkretno dogodilo, zaista ne znamo - objašnjava jedan od stanara Kraljevića Marka.

Utvrđeno je da policijski službenik u vreme napada nije bio pod dejstvom alkohola niti da je na bilo koji način doprineo ovom događaju. U policiji kažu da je njihov službenik odgovoran i profesionalan.

U međuvremenu, napadaču i njegovim prijateljima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti sprovedeni Višem tužilaštvu u Nišu.

I. Anđelković , Blic

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: