Preminuo drugi radnik iz Pirota

Regionalne vesti - Utorak 28.04.2015 - 16:23

U Nemačkoj je preminuo još jedan od trojice radnika "Tigar tajersa" koji su teško povređeni u incidentu 23. aprila u pogonu Valjare u Pirotu.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Lekari na Univerzitetskoj klinici u Bohumu, u koju su najteže povređeni radnici prevezeni avionima, još vode bitku za život trećeg ozbiljno povređenog radnika Dejana Mladenovića.

- Tigar tajers sa žaljenjem obaveštava javnost da je naš kolega Miodrag Panić, radnik održavanja, preminuo sinoć 27.aprila, nešto posle 20 sati, nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila.

Informaciju je kompanija primila jutros od organizacije SoS International, koja je pomogla u hospitalizaciji teško povređenih radnika na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj - kaže se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da "Kompanija Tigar tajers izražava iskreno i najdublje žaljenje zbog gubitka našeg kolege Miodraga Panića i pružiće svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna porodici nastradalog kolege.

Lekari sa Univerzitetske klinike Bohum i dalje vode borbu za život trećeg ozbiljno povredenog kolege Dejana Mladenovića.

Vodi se zvanična istraga o okolnostima ove nesreće.

Kompanija Tigar tajers će nastaviti da pruža podršku istrazi i dalje će obaveštavati javnost povodom ovog incidenta, navode iz kompanije.
 

TANJUG

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: