Preminuo i treći radnik "Tigra"

Regionalne vesti - Subota 02.05.2015 - 14:02

Kompanija "Tigar tajers" iz Pirota saopštila je da je preminuo i treći teško povređeni radnik Dejan Mladenović koji se nalazio na lečenju u Nemačkoj.

Foto: B92 Foto: B92

"Tigar Tajers" je saopštio da je nakon nesreće koja se dogodila 23. aprila u valjari, nažalost i Dejan Mladenović, radnik održavanja, preminuo 2. maja 2015. godine.

Kako se navodi, od 24. aprila ujutru Dejan Mladenović je bio hospitalizovan na Univerzitetskoj klinici u Bohumu u Nemačkoj, gde je tim lekara učinio sve što je bilo moguće.

- Kompanija i svi zaposleni u "Tigar Tajersu" izražavaju iskreno i najdublje žaljenje zbog ovog gubitka, i pružaju svu neophodnu podršku i pomoć koja je u ovim okolnostima potrebna njegovoj porodici i porodicama ostalih nastradalih kolega - kaže se u saopštenju ove kompanije i dodaje da je zvanična istraga o okolnostima nesreće još uvek u toku.

"Tigar Tajers" će nastaviti da pruža podršku istrazi i dalje će obaveštavati javnost povodom ovog tragičnog incidenta".

Nakon nezgode u kojoj su od strujnog udara povređena šestorica radnika ove kompanije, trojica najteže povređenih transportovani su avionima na insistiranje i o trošku kompanije hitno u Nemačku na lečenje na najbolju kliniku za saniranje ovakve vrste povreda, ali zbog težine povreda preminula su sva trojica radnika pirotske kompanije.

Trojica radnika koji su prošli sa lakšim povredama uspešno se oporavljaju.

B92

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: