Presreli audi, ukrali OSAM MILIONA

Regionalne vesti - Četvrtak 17.09.2015 - 09:41

Na Matejevačkoj petlji maskirani razbojnici presreli vozilo za prevoz novca firme "Ineks plus" iz Beograda i oteli više od osam miliona dinara.

Novac bio smešten u 23 plastične kese. Foto: tvbest.rs Novac bio smešten u 23 plastične kese. Foto: tvbest.rs

Na Matejevačkoj petlji u Nišu, maskirana grupa razbojnika presrela je u nedelju vozilo za prevoz novca firme "Ineks plus" iz Beograda, i otela više od osam miliona dinara.

Kako nezvanično saznajemo, radnici ove firme koja se bavi obezbeđenjem, prikupljali su dnevni pazar sa benzinskih pumpi iz nekoliko gradova. U njihovom automobili nalazile su se 23 plastične kese u kojima je bilo preko osam miliona dinara, a koje su radnici vozili u trezor banke Inteza u Nišu.

Prilikom isključivanja sa autoputa iz pravca Pirota ka Nišu, njihovo vozilo presreo je "audi" metalik sive boje, iz koga su za zadnjeg sedišta izašla dvojica napadača naoružanih puškama. Nakon upozorenja radnicima da im se ništa neće desiti ukoliko budu mirni, jedna od razbojnika uzeo je od vozača ključ od tovarnog dela sefa i pokupio kese sa novcem. Napadači su zatim sa svojim "plenom", "audijem" pobegli u pravcu niškog sela Gornji Matejevac.

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: