Pretio samoubistvom zbog bolovanja

Regionalne vesti - Četvrtak 11.09.2014 - 07:37

Jedan Nišlija pretio je u sredu da će izvršiti samoubistvo skokom sa zgrade filijale Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja nakon što mu je lekarska komisija nije produžila bolovanje.

Incident se desio oko 14:30 na sreću bez tragičnih posledica jer je obezbeđenje Fonda uspelo da ga odgovori od samoubilačke namere.

Kako saznaje "Blic" on je na drugostepenoj lekarskoj komisiji tražio da mu se produži bolovanje i da mu se prizna neko pravo po osnovu nesposobnosti za rad, ali je odbijen jer navodno nije ispunjavao uslov.

On je zapretio da će se ubiti. Po izlasku iz kancelarije uputio se na poslednji sprat zgrade i ušao u ženski toalet odakle je zapretio da će se ubiti. Pošto je jedan lekar posumnjao da bi tako nešto moglo da se desi, pošao je za njim po izlasku sa komisije i na vreme obavestio obezbeđenje zgrade koje je sprečilo teže posledice, piše “Blic”.
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: