Prohodan put Niš-Pirot

Regionalne vesti - Sreda 08.04.2015 - 07:50

Normalizovan je saobraćaj na auto-putu E-75, deonica Niš-Pirot, koji je bio prekinut kod mesta Proseka zbog klizišta i odrona, saopštio je jutros AMSS.

Foto: Freeimages.com Foto: Freeimages.com
Na delu auto-puta E-75 Beograd-Niš, od naplatne stanice "Bubanj Potok" do petlje "Mali Požarevac", danas i sutra obavljaju se radovi u oba smera.
 
Na obilaznici oko Beograda, od Ostružničkog mosta preko reke Save do Dobanovaca danas i sutra se izvode radovi, uz izmene u saobraćaju. 
 
Auto-puta E-75 je zbog radova sužen od petlje Požarevac do Velike Plane, u mestu Mihajlovac, zatim na deonici između Batočine i Jagodine, kod mosta preko reke Belice, kao i kod Aleksinačkog Bujmira, a sužen je i na deonici Niš-Vranje, blizu naselja "Džep". 
 
Saobraćaj je sa auto-puta E-75 preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice, zatim na deonici Vladičin Han - Vranje između Poloma i Prevalca, i kod mesta Gramađe. 
 
Zbog klizišta na državnom putu I-B reda broj 21, sužena je deonica Petrovaradin-Irig. 
 
Na putu II-175 Bogovađa-Mionica obustavljen je saobraćaj jer se srušio most na reci Toplici. Saobraćaj se usmerava u mestu Nanomir na alternativni pravac preko Čitačkih koliba i Gornjeg Mušića do Mionice. 
 
Na magistralnom putu I-B reda, Kraljevo-Raška, vozila zbog klizišta od mesta Bogutovac prolaze naizmenično. 
 
Zbog klizišta na državnom putu I-B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega, vozila u mestu Pesak proalze naizmenično. 
 
Put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je za saobraćaj zbog klizišta u Kostojevićima.
B92

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: