Promenjeni direktori u Žitorađi

Regionalne vesti - Utorak 18.08.2015 - 14:58

U Direkciji, Komunalnom i Domu zdravlja u Žitorađi razrešeni su dužnosti v.d. direktori i ponovo postavljeni v. d, a kako najavljuju u ovoj Opštini za najviše 3 meseca konačno će biti izabrani direktori sa punim mandatom.

Kažu da promena nije politička. Foto. skyscrapercity Kažu da promena nije politička. Foto. skyscrapercity


Ova promena, kako kaže predsednik Skupštine Žitorađa Marko Milenković, nije politička već je inicirana zakonskim regulativama, jer im je prestao šestomesečni mandat.

Umesto dosadašnjeg v.d. direktora Direkcije Velimira Mitrovića (SNS) postavljen je Vlastimir Janaćković (SNS).

Inače, kako su Južne vesti ranije ukazivale Mitrović, koji je na čelo Direkcije izabran početkom ove godine je krajem 2013. bio pravosnažno osuđen za korupciju u vreme dok je prethodno bio direktor tog preduzeća.

Za novog v.d. direktora Javnog komunalnog preduzeća umesto dosadašnjeg Saše Cekića (SRS) izabrana je Slađana Golubović (SRS), a umesto v.d. direktora Doma zdravlja Siniše Filipovića (SRS) postavljena je Ljiljana Živković (SRS).

U Opštini Žitorađa na vlasti su SNS i SRS sa koalicijama oko sebe.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: