Propao pokušaj prodaje Niške televizije

Regionalne vesti - Ponedeljak 10.08.2015 - 14:35

Prvi pokušaj prodaje "Niške televizije" proglašen je neuspešnim jer ponuda jedinog zainteresovanog kupca nije sadržala svu potrebnu dokumentacija, saznaje danas agencija Beta od predstavnika te televizije.

Pez potpune dokumentacije jedinog potencijalnog kupca. Pez potpune dokumentacije jedinog potencijalnog kupca.

- Na oglas za prodaju 'Niške televizije' javio se samo konzorcijum koji čine Dragan Milošević i 'Narodne novine', ali je njihova ponuda odbačena zbog nepotpune dokumentacije - rekao je urednik "Niške televizije - Nebojša Veličkovića.

On je u ime zaposlenih u toj medijskoj kući prisustvovao otvaranju ponuda u Agenciji za privatizaciju u Beogradu.

Prema rečima Veličkovića, drugi oglas za prodaju "Niške televizije" biće raspisan kada bude završen prvi krug prodaje ostalih državnih medija u Srbiji.

- Kada će biti taj drugi pokušaj prodaje za sada ne znamo, ali poznato je da će tada početna prodajna cena biti duplo manja od sadašnjih 75.000 evra, na koliko je televizija procenjena - izjavio je Veličković.

On nije mogao da kaže ko je Dragan Milošević koji je sa "Narodnim novinama" formirao konzorcijum za kupovinu "Niške televizije", ali kako Beta nezvanično saznaje reč je o kumu ministra odbrane Bratislava Gašića.

Niška televizije" ima 81 radnika, ali novi vlasnik neće imati problem sa viškom zaposlenih jer se za odlazak iz tog medija izjasnilo njih 75.

RTV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: