Prvih 500 kompleta za "Nišvil 2016" upola jeftiniji

Regionalne vesti - Četvrtak 01.10.2015 - 12:13

Svi koji planiraju da od 11. do 14. avgusta sledeće godine prate festival “Nišvil” u Tvrđavi, mogu kupiti komplete ulaznica po promo ceni od 1.500 dinara koji će biti u prodaji od četvrtka 1. oktobra.

600 izvođača na sledećem 600 izvođača na sledećem "Nišvilu"; Foto: Vanja Keser

Po upola jeftinijoj ceni će biti prodato prvih 500 kompleta.

To znači da će verni posetioci “Nišvila” koji kupe komplete sa specijalnim popustom od 50 % moći da prate 25 koncerata u glavnom programu festivala za samo 60 dinara po koncertu - navode organizatori festivala.

Kako kažu, komplet ulaznica za glavni program na “Earth&Sky” stejdžu važiće i za “Midnight Jazzdance” stejdž sa elektronskom muzikom za koji ulaz od sledeće godine više neće biti besplatan, već će koštati oko 5 evra za veče.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima “Eventima” kao i putem njihovog zvaničnog sajta.

Organizatori naglašavaju da komplet-karta važi za jednu osobu i da će prilikom prvog ulaska na festival biti poništena, a posetioci će dobijati narukvice uz koje će ulaziti narednih dana.

Inače, na 33. "Nišvilu" ukupno 600 izvođača izvešće 100 koncerata na 10 stejdževa.

Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: