Radnik podlegao povredama koje je zadobio na poslu

Regionalne vesti - Subota 16.05.2015 - 08:34

Radnik S. M. (1956) podlegao je povredama koje je zadobio na placu kompanije Vip turs i servis u Nišu, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Foto: Ilustracija,  NOVOSTI Foto: Ilustracija, NOVOSTI

Inspekcija rada je odmah izašla na teren i utvrdila da je do nesreće došlo kada je hidraulična dizalica u toku popravke autobusa popustila pod teretom, a zadnji točak vozila nagnječio ruku i deo grudnog koša nastradalog, piše u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je insepkcija ustanovila da preminuli nije imao status zaposlenog u kompaniji Vip turs i servis, jer mu je radni odnos prestao 31. avgusta 2014. godine, kada je i odjavljen sa obaveznog socijalnog osiguranja.

Kako je navedeno, inspekcijski nadzor je u toku, a posle utvrđivanja svih relevantnih činjenica inspektor će preduzeti odgovarajuće, zakonom propisane mere.

FoNet

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: