Radulović otvorio kancelariju u Nišu

Regionalne vesti - Ponedeljak 27.04.2015 - 20:31

Pokret “Dosta je bilo” koji predvodi nekadašnji ministar privrede Saša Radulović otvorio je svoju kancelariju u Nišu. To je deveta u Srbiji, a Radulović kaže da je i značajna zbog rezultata na poslednjim izborima.

Foto: JV Foto: JV

Posle Beograda i Novog Sada, Niš je doneo najviše glasova ovom Pokretu na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima.

Od 25 okruga u Srbiji, Radulović ima odbore u 20, a njegova grupacija se, kako kaže, širi, jača i priprema za predstojeće lokalne izbore.

- Očekujemo da izbori budu na proleće naredne godine. Ozbiljno se pripremamo i polako ćemo početi da pravimo listu. Niš je jedan od gradova u kojem imamo ozbiljne ambicije. CIlj nam je da pređemo cenzus i da pokažemo da imamo organizaciju na terenu, da smo jaki - priča Radulović.

Pojašnjava da če Pokret nakon toga prerasti u političku stranku.

- Onda ćemo polako da se pripremamo za parlamentarne izbore koje očekujemo 2017. godine zajedno sa predsedničkim. Na tim izborima očekujemo pobedu i formiranje vlasti. Nakon formiranja stranke bi trebalo da grupa značajnih ljudi izađe javno i kaže da nas podržava - rekao je Radulović.

Kako kaže, neće biti ni predizbornih, ni postizbornih koalicija, a osnovni ciljevi su gašenje partokratije, transparentnost i prestanak partijskog zapošljavanja.

Autor A. S. Južne vesti

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: