Ravna kosa je i dalje "in"

Zivot i stil - Četvrtak 09.10.2014 - 06:12

Volite ravnu kosu? Za vas stižu dobre vesti jer je ravna kosa i dalje u trendu...

Foto: Robin Danehav/Fl ickr.com Foto: Robin Danehav/Fl ickr.com

Poslednjih par meseci svi žele lokne, ali stručnjaci za lepotu ističu da je ravna kosa i dalje 'in'. Zdrava, lepa, negovana i sjajna kosa najlepši je ukras lica, i ako je volite ravnu - bez brige, efekat je i dalje isti.

Ravnu i sjajnu kosu možete da dobijete pažljivim feniranjem, ali to zahteva znanje, vreme i upornost. Znatno jednostavnije rešenje pomoću kog ćete uštedeti vreme, ali i energiju, je presa za kosu.

Međutim, sa presom treba postupati oprezno, jer, kao što znamo, može da ošteti kosu. Dobra vest je da se na tržištu danas mogu pronaći kvalitetne prese koje ne izazivaju štetno dejstvo.

Ono što karakteriše novu generaciju presa je četvorostruka jonizacija s trodimenzionalnim sjajem. Pritom, anodizirane grejne ploče omogućavaju bolje raščešljavanje i duže trajanje ravnog efekta. Jednostavno ih potražite u nekoj od prodavnica kućne tehnike.
 

TPORTAL.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: